Dávkovače tekutých mýdel, dezinfekcí a mycích past

Bezpečné a elegantní dávkovače pro čisté a chráněné ruce

Naše široká škála dávkovačů tekutých mýdel, dezinfekcí a mycích past přináší spolehlivost a dokonalou péči o vaše ruce. Bezdotykové dávkování s Intuition™ senzorem zajišťuje bezchybnou hygienu rukou pro všechny uživatele. S našimi inovativními designy Elevation, plastovými i kovovými dávkovači, nejenže chráníme vaše zdraví, ale i poskytujeme elegantní a moderní prvek do vašich prostor.

Výjimečná kvalita s ohledem na vaše pohodlí

Naši plastoví dávkovače na pěnové mýdlo s Intuition™ senzorem v designu Elevation jsou šité na míru pro vaše potřeby. S funkcí LED indikátoru pro kontrolu stavu náplně nebudete nikdy překvapeni prázdným zásobníkem. Bezpečné, certifikované a snadno čistitelné materiály zajišťují nejen bezpečnost, ale i časovou úsporu při doplňování. Užijte si moderní a praktický přístup k hygieně rukou s našimi dávkovači.

Odolné kovové dávkovače pro spolehlivé využití

Naši nástěnné kovové dávkovače tekutého mýdla - od lesklého nerezu až po chromovaný ventil - jsou navrženi s ohledem na odolnost a trvanlivost. S průhledným designem pro kontrolu naplnění a možností doplňování z kanystru jsou tyto dávkovače nejen stylové, ale také praktické a funkční. Vysoce odolné proti poškození a s nerezovými pákami zaručují dlouhodobé spolehlivé používání.

Nabídněte vašim hostům, zákazníkům a zaměstnancům tu nejlepší péči o ruce s našimi dávkovači, které kombinují elegantní design, bezpečnost a praktičnost pro každodenní použití.